Sous vide-stick fra Steba Står middag hos svigermor altid på en lidt for gennemstegt og sej bøf? Tilbyd at tage din nye sous vide med under armen og levér en udsøgt smagsoplevelse. Steba sous vide-cirkulatoren gør det muligt at tilberede fx kød, fisk og grøntsager på en helt unik måde. Passer til gryder på 30 liter Lav lækker, smagfuld og vitaminrig mad Holder en ensartet temperatur Holder temperaturen Du kan med fordel marinere og krydre din mad inden du vakuumpakker den. Læg den herefter i en gryde med min. 15 cm indvendig dybde og maksimalt 30 liter. Herefter anbringes den 100% vandfaste sous vide-cirkulator. Stil tiden og temperaturen på det simple display, hvorefter vandet vil begynde at cirkulere, som resulterer i at der bibeholdes en konstant og ensartet temperatur i hele beholderen, grundet en vandcirkulation på 7,5 liter i minuttet. Du vil kunne følge temperaturen på displayet, så du hele tiden er sikker på at den rette temperatur bibeholdes. Mad der smager Fødevaren tilberedes over længere tid ved lavere temperatur, hvorved fødevaren pakket under vakuum tilberedes i egen saft og marinade/krydderier og specielt kød bliver derfor mørt. Generelt bibeholder alle fødevarer smag, form, mineraler og vitaminer. For at give fx kød det perfekte udseende, kan det med fordel brunes meget kort før eller efter endt sous vide-tilberedning. Mulighederne er mange Der findes utallige muligheder og kun fantasien og ens egne smagsløg sætter grænsen for hvad denne unikke maskine kan tilberede af fødevarer.