Støbejernsgryde fra Staub Chili con carne. Ossobuco. Mørbradgryde. Man går aldrig galt i byen med en simreret, og denne støbejernsgryde er stor nok til hele familien. Autentisk smagsoplevelse Produceret efter franske traditioner Aroma og smag bevares Bomstærk smag Med en støbejernsgryde bevares saft og kraft i maden, og du får en autentisk smagsoplevelse hver eneste gang. Støbejernsgryden er ideel til braisering eller langtidsstegning - og kødet bliver ikke tørt. Den holdbare emalje er perfekt til svitsning og misfarves ikke. Varme gryderetter er fantastiske, men prøv også at servere risalamande i støbejernsgryden. Støbejernet holder lige så godt på kulde som på varme. Vejrudsigten siger nedbør Du får et perfekt, saftigt resultat takket være lågets specielle nedbørseffekt. Undersiden af låget er beklædt med små knopper, der fortætter dampen fra maden og regner som dråber over retten. Det bevirker, at maden bliver ekstra saftig. Emaljebelægningens unikke sammensætning er særligt modstandsdygtige overfor termochok og har de helt rigtige egenskaber til at stege, simre og karamellisere. Jernhårde favoritter Staub stammer fra Alsace i Frankrig. Området er kendt for kulinariske traditioner og god mad. Siden 1974 har Staub fremstillet køkkenudstyr i emaljeret støbejern efter traditionelle franske metoder. Staubs produkter har opnået stor anerkendelse hos internationale mesterkokke som Paul Bocuse. Han har modtaget 3 Michelin stjerner hvert år i de sidste 50 år for hans gastronomiske kogekunst.