Rund støbejernsgryde fra Staub En støbejernsgryde er en gryde for livet. Den kan holde en evighed uden at miste sin ydeevne. Og så dækker den ethvert behov i køkkenet - du kan bruge den, når du skal stege, koge og bage. En støbejernsgryde er et must have for enhver, der går op i madlavning. Fransk topkvalitet Anbefalet af professionelle kokke Med “nedbørseffekt”, der sikrer et saftigt resultat Den unikke “nedbørseffekt” I modsætning til mange andre støbejernsgryder har støbejernsgryderne fra Staub små knopper på undersiden af låget. Denne simple opfindelse fortætter dampen, som derefter regner ned over retten. Det gør, at maden bliver ekstra saftig og kødet mere mørt. Derudover fremhæves ingrediensernes aromaer. Undersøgelser har vist, at der efter 55 min. tilberedningstid er 10% mere væde i en Staub støbejernsgryde end i sammenlignelige produkter. Gryde med god varmefordeling Støbejern er et materiale med mange fordele. Det er fx exceptionelt godt til at lagre og fordele varmen ensrettet og langsomt. Kombineret med den såkaldte “nedbørseffekt” er gryderne derfor eminente til slow cooking og simreretter. Derudover er støbejern robust og holder i mange år, hvis det vedligeholdes korrekt. Støbejernsgryderne fra Staub kan anvendes på alle komfurtyper inklusiv induktion. Bunden på gryderne er glat og jævn og derfor skånsom overfor kogepladen. Det anbefales dog, at gryden løftes, når den flyttes fra en kogeplade til en anden. Mesterkokkene sværger til Staub Franske Staub har fremstillet køkkenudstyr i emaljeret støbejern siden 1974 og opnået stor anerkendelse hos professionelle kokke i hele verden. Mesterkokkene Paul Bocuse (Frankrig), Hiroyuki Hiramatsu (Japan) og Michael Käfer (Tyskland) anvender alle støbejerngryder fra Staub i deres restauranter.