Sous vide-sæt Bedst i test hos PriceRunner 2021 (Steba SV50) Det er faktisk ikke så svært at tilberede kød som en ægte gourmetkok. Hemmeligheden er sous vide, og her får du et fuldendt sæt til at løfte dine kokkeevner til næste niveau. Perfekte tilberedninger Hurtig marinering og forlænget holdbarhed på fødevarer Inkl. 50 vakuumposer, 2 vakuumruller og 200 isoleringskugler Steba sous vide-stick - SV50 Det eneste du skal bruge for at komme i gang, er en gryde, som er min. 15 cm dyb. Staven sættes fast på kanten med klipsen, og så har du din sous vide-tilbereder. Staven skaber med cirkulation en konstant og ensartet temperatur i hele gryden, hvilket gør tilberedningen præcis. Temperatur og tilberedningstid indstilles nemt på det digitale display, hvor du naturligvis kan følge den resterende tid under tilberedningen. Timeren kan indstilles på op til 99 timer. Caso vakuumpakker - VC100 Vakuumpakkeren er nyttig til mange formål. Maskinen er velegnet til at marinere kød og fisk, da vakuumfunktionen åbner porerne i kødet, hvormed marineringen går hurtigere. Vakuumpakning forlænger madens holdbarhed og forhindrer frostskader ved opbevaring i fryseren. Og så er den naturligvis uundværlig ved sous vide-tilberedning. VC100 har to svejsetråde og kan svejse poser og ruller på op til 30 cm bredde, uanset hvor lange de er. Derudover medfølger en slange til brug på eksterne beholdere. Maskinen har udtagelig vakuumkammer og arbejder med et tryk på maks. -0,8 bar (90%). Medfølger: - 50 vakuumposer 20 x 30 cm - 2 folieruller 30 x 600 cm - 200 isoleringskugler til reducering af varmetab