Sous vide-sæt Bedst i test hos PriceRunner 2021 (Steba SV50) Glæd venner, familie og dig selv naturligvis med saftige, smagfulde og møre tilberedninger på middagsbordet. Med sættet her er du snart i gang med sous vide-kunsten. Perfekte tilberedninger af kød m.m. Nem marinering og opbevaring af fødevarer Sous vide-stick, vakuumpakker og 10 poser (20 x 30 cm) Steba sous vide-stick - SV50 Det eneste du skal bruge for at komme i gang, er en gryde, som er min. 15 cm dyb. Staven sættes fast på kanten med klipsen, og så har du din sous vide-tilbereder. Staven skaber med cirkulation en konstant og ensartet temperatur i hele gryden, hvilket gør tilberedningen præcis. Display med touch-skærm og scroll-funktion Temperatur og tilberedningstid indstilles nemt på det digitale display, hvor du naturligvis kan følge den resterende tid under tilberedningen. Timeren kan indstilles på op til 99 timer. Caso vakuumpakker - VC10 Undgå madspild, forlæng holdbarheden, marinér eller gør klar til tilberedning i sous vide. Vakuumpakkeren er nyttig til flere formål. Maskinen er velegnet til at marinere kød og fisk, da vakuumfunktionen åbner porerne i kødet, hvormed marineringen går hurtigere. Herefter er det nemt at tilberede kødet ved sous vide. Enkel og brugervenlig Maskinens betjeningspanel har 3 knapper: 1) svejse, 2) vakuum & svejse og 3) stop. Sidstnævnte gør det muligt manuelt at stoppe vakuumeringen og gå direkte til svejsefunktionen, hvis der pakkes trykfølsomme fødevarer. Vakuumpakkeren yder en pumpevolumen på op til 9 l/min. ved max. vakuum -0.8 bar. Vakuumpakkeren kan svejse poser og ruller på op til 30 cm bredde, uanset hvor lange de er.