Sous vide-stick, gryde og vakuumpakker Er du klar til at kaste dig over sous vide-kunsten? Du får en perfekt ensartet tilberedning af fx oksekød, fisk eller grøntsager. Sous vide er fransk og betyder “under vakuum” . Fødevarerne tilberedes under vakuum, ved lav varme i et vandbad og i lang tid. Velbekomme. Startsættet indeholder alt hvad du skal bruge Perfekt tilberedning af fx bøffer Inkl. 18 vakuumposer Omdan dit køkken til et sous vide-værksted Med en sous vide-tilbereder bevares saft og kraft i madvarerne. Og med dette startsæt er du nemt hurtigt flyvende med din sous vide-tilbereder. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge for at omdanne dit køkken til et sous vide-værksted. Bedre marinering med vakuum Vakuumpakkeren er særligt velegnet, når du vil marinere kød og fisk. Vakuummet åbner porerne i kødet, så marinaden kan trænge hurtigere ind. Du får mere smag på mindre tid. Vakuumpakkeren kan bruges til både ruller og poser og har en svejsebredde på op til 30 cm. Den er 38 cm lang og fuldautomatisk. Den kan indstilles til tørre eller fugtige produkter. Den har turbofunktion, der er særdeles velegnet til ikke skrøbelige tørre produkter. Det er da nemt! Sous vide-stick - sådan! Sous vide-sticken bruges sammen med en beholder - fx en gryde. Placer Profi Cook sous vide-sticken på kanten af beholderen og fyld vand i. Læg de vakuumpakkede fødevarer (kød, fisk eller grøntsager) ned i vandet. Tilsæt evt. krydderier og tænd så for sous vide-tilberederen. Madvarerne tilberedes langsomt og ved lav varme. Voila. Pladsbesparende køkkenhjælper En sous vide-stick er kompakt designet. Det gør den nem at opbevare og transportere. Selv hvis du har et lille køkken med begrænset opbevaringsplads, kan du finde et sted at placere den. Det er slut med at have en stor sous vide-tilbereder stående. Med en sous vide-stick kan du bruge en hvilken som helst beholder, der tåler vand (skal være min. 15 cm høj til denne model). Fødevarerne er vakuumpakkede og kommer derfor ikke i kontakt med beholderen. Informativt display Displayet på toppen af sticken viser den aktuelle temperatur, den temperatur du har indstillet samt resttiden. Gryde med glaslåg Den medfølgende suppegryde er lavet i rustfrit stål og har en indvendig måleskala, så du nemt kan se hvor meget du har fyldt i gryden. Du kan bruge gryden på alle varmekilder. Glaslåget er udstyret med et damphul og gennemsigtigheden gør, at du kan følge med i madlavningen uden at løfte låget (når du altså ikke bruger gryden sammen med din sous vide-stick). Psst.. Der er tænkt over sikkerheden, så sous vide-sticken slukker automatisk ved for lav vandstand.