Sous vide-stick fra Profi Cook inkl. gryde Perfekt tilberedt kød. Smagfulde grøntsager med bid i. Brun sovs der smager så englene synger. Alt det og meget mere kan du fremtrylle ved hjælp af din sous vide-stick. Perfekt tilberedning af fx bøffer Inklusiv Funktion 10 liters gryde Timer-funktion op til 99 timer Smag, saft og kraft Få mere smag i hverdagsmaden og weekendstegen. Alt hvad du tilbereder med din sous vide stick bevarer smag, saft og kraft, fordi fødevarerne er vakuumpakkede og tilberedes ved lavere temperaturer. Sous vide-sticken bruges sammen med en beholder - fx en gryde. Placer Profi Cook sous vide-sticken på kanten af beholderen og fyld vand i. Læg de vakuumpakkede fødevarer (kød, fisk eller grøntsager) ned i vandet. Tilsæt evt. krydderier og tænd så for sous vide-tilberederen. Madvarerne tilberedes langsomt og ved lav varme. Voila. Pladsbesparende køkkenhjælper En sous vide-stick er kompakt designet. Det gør den nem at opbevare og transportere. Selv hvis du har et lille køkken med begrænset opbevaringsplads, kan du finde et sted at placere den. Det er slut med at have en stor sous vide-tilbereder stående. Med en sous vide-stick kan du bruge en hvilken som helst beholder, der tåler vand (skal være min. 15 cm høj til denne model). Fødevarerne er vakuumpakkede og kommer derfor ikke i kontakt med beholderen. Informativt display Displayet på toppen af sticken viser den aktuelle temperatur, den temperatur du har indstillet samt resttiden. Gryde med glaslåg Den medfølgende suppegryde er lavet i rustfrit stål og har en indvendig måleskala, så du nemt kan se hvor meget du har fyldt i gryden. Du kan bruge gryden på alle varmekilder. Glaslåget er udstyret med et damphul og gennemsigtigheden gør, at du kan følge med i madlavningen uden at løfte låget (når du altså ikke bruger gryden sammen med din sous vide-stick). Psst.. Der er tænkt over sikkerheden, så sous vide-sticken slukker automatisk ved for lav vandstand.