Sous vide i hverdagen Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling “Grundbogen i Sous Vide”, der blev en stor succes. Bogen her er en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. “Sous vide i hverdagen” er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet. Bogens kapitler: Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op. Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg. Aftensmad 1: tilberedning på under én time Aftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem. Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften. Sødt: ingen kogebog uden desserter