Solskin og parmesan Nomineret til årets feel good-roman i Sverige. Hilda har booket en uges italiensk madlavningskursus i Toscana, og hun kan slet ikke vente. Hun arbejder til daglig som kok, men der er langt fra at skrælle gulerødder i en børnehave til forestillingen om den liflige duft af citron under den italienske sol. Så da hun i lufthavnen sammen med de andre deltagere og får at vide, at turen er aflyst, kan hun næsten ikke rumme skuffelsen. Men hun hanker op i sig selv. Plan B er trods alt bedre end ingenting. Det er Rasmus ikke helt enig i. Den tidligere popmusiker, der tilbringer de fleste dage på sin søsters sofa, sagde kun ja til turen, fordi hun overtalte ham, men han er mere end skeptisk, da han hører, at kurset nu skal afholdes i den lille, svenske kystby Öregrund. Alle deltagerne har brug for at komme væk fra hverdagen, og selvom Öregrund ikke er Toscana, spreder den italienske stemning sig sammen med duften af hjemmelavet pesto og friske tomater. Hilda og Rasmus kunne ikke være mere forskellige, men da først maden er serveret under den lune svenske sommersol, og den kølige hvidvin er trukket op, lærer de hinanden at kende – og lærer også noget om sig selv.