Vakuumpakker fra Profi Cook Lille og kompakt vakuumpakker, der kan opbevares på højkant i dit køkkenskab. Brug vakuumpakkeren til fx at marinere, nedfryse eller tilberede kød, fisk, grøntsager og krydderier. Pladsbesparende Mange anvendelsesmuligheder Inkl. 18 vakuumposer Pladsbesparende vakuumpakker Denne kompakte køkkenmaskine fortjener en plads i selv det mindste køkken. Den kan opbevares på højkant i køkkenskabet og fylder derfor minimalt. Maskinen er fuldautomatisk, men du kan også vælge først at forsegle en pose for derefter at vakuumpakke den. Denne vakuumpakker kan indstilles til tørre eller fugtige produkter, således at du opnår den optimale forsegling. Desuden har maskinen en turbofunktion, der er særdeles velegnet til tørre produkter, som ikke er så skrøbelige. Vakuumpakkeren kan bruges til at marinere kød og fisk kort tid før, det skal tilberedes på fx grillen. Du kan også vakuumpakke friske krydderurter, som herefter kan findes frem på en mørk vinteraften og give smag til en gryderet. Vakuumpakkeren minimerer madspild Med en vakuumpakker kan du købe store mængder tilbudsvarer og nedfryse dem i mindre portioner. Vakuumpakningen betyder nemlig, at de fleste madvarer holder sig op til 5 gange længere, når de er nedfrosset. Derfor kan du fx købe store mængder kød og desuden nå at spise dem. Vakuumpakker til sous vide Har du en sous vide maskine, er en vakuumpakker næsten uundværlig, da vakuumpakningen er en stor del af denne tilberedningsform. Du kan fx vakuumpakke din mørbrad med en klat smør og friske krydderurter, inden du sænker posen ned i sous viden. Du kan bruge poser, som er forberedt til vakuumpakkere og har en max bredde på 30 cm. Den kan også bruge ruller, men kan ikke skære eller opbevare dem. Maskinen er nem at rengøre og ledningen kan rulles op ved opbevaring. Til vakuumpakkeren medfølger: 10 vakuumposer (22 x 30 cm) - 8 vakuumposer (28 x 40 cm)