Sous vide-tilbereder fra OBH Nordica Marinér mørbraden, vakuumpak den og tilbered den så i sous vide-maskinen. Når den har opnået den rette temperatur, tager du den ud af pakningen og giver den en sprød stegeskorpe på en brandvarm pande. Så’ der serveret. Lydløs, magnetisk cirkulation Kan rumme hvad der svarer til ca. 2,5 kg kød Timer-funktion, op til 72 timer En præcis tilberedning Uanset om du tilbereder kød, fisk, fjerkræ eller grønt, foregår tilberedningen sådan, at der holdes en konstant temperatur over en længere periode. Du kan justere temperaturen med 0,1 °C. Der medfølger et praktisk stativ med plads til de vakuumpakkede portioner, som sikrer, at vandet cirkulerer med ens temperatur hele vejen rundt om maden. Sådan er du sikker på et præcist resultat hver gang. Bevarer smag og næringstoffer Når først du har en sous vide-maskine, findes der et væld af muligheder. Du kan tilberede mange forskellige fødevarer. Uanset hvad der ryger i maskinen. kan du være sikker på, at både smag og mange af vitaminer og næringsstoffer bevares. Tilfreds eller pengene tilbage Er du mod forventning ikke tilfreds med produktet, kan du inden 100 dage efter købsdatoen benytte dig af OBH Nordicas tilfredshedsgaranti. Læs mere på obhnordica.dk .