Mealthy Multipot Med Mealthys Multipot får du en trykkoger, slow cooker og riskoger i én maskine. Den samler mange forskellige tilberedningsmuligheder på en enkel og overskuelig måde. Justerbar temperatur og tryk Hold varm-funktion 55-75 °C Forskudt start (op til 20 timer ved slowcooking) På Multipots brugervenlige display kan du vælge mellem 14 tilberedningsprogrammer og tilpasse temperatur, tryk, m.m. Mangler du inspiration til retter, kan du på Mealthys tilhørende app finde masser af opskrifter på engelsk. Fordelen ved trykkogning En grydesteg skal normalt stege i 3-4 timer i ovnen for at blive rigtig dejlig mør. Men med trykkogning opnår du samme resultat efter blot 45-60 minutter. Og tørrede bønner behøver fx ikke ligge i blød natten over men kan blot hældes direkte i gryden og koge ca. 45 minutter. Trykkogning sparer altså både tid og strøm i madlavningen og giver dig mulighed for at improvisere retter uden at sætte en halv dag af til madlavningen. Samtidig holder trykkogning bedre på vitaminer og mineraler end almindelig kogning. Charmen ved slow cooking Fordelen ved langtidskogning er nem at smage sig til. En simreret, kogt eller stegt ved lave temperaturer over lang tid, udvikler mange komplekse smagsnuancer. Det gør kødet og grøntsagerne mere møre - endda uden at de helt mister deres bid, og uden at de mister ret meget næringsværdi. Temperaturer: - Slow cook: 82-99 °C - Sauter: 90-185 °C - Yoghurt: 44 °C