Konfekt Konfekt er små, magiske mundfulde og i juletiden er de indbegrebet af den søde hygge. Bogen byder på over 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørret frugt, guld og glimmer. Lav de lækre, velkendte klassikere som fyldte chokolader med saltkaramel, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Vil du udfordre smagsløgene lidt, kan du prøve nye opskrifter som solbærtrøffel med hvid chokoladeglaze, julefudge med hasselnødder og søde passionstrøfler. Og skulle du få lyst til små, sunde alternativer, er der rig mulighed for det med dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Du kan også sætte børnenes eget konfektværksted op og lade dem lave farverige tivolikugler, sprøde snebolde og lækre bountykugler. Konfekt bør aldrig være tidskrævende. Derfor kan de fleste af lækkerierne i bogen trilles, blendes, fyldes og dyppes uden at det behøver at tage det halve af dagen. Tag dem du holder allermest af med i konfektland.