Hverdag Du kender måske Anne Hjernøe fra det populære tv-program “AnneMad” eller måske du er stødt på en af tv-værtens og kogebogsforfatterens andre bøger. Men uanset hvad, kan du nu stifte bekendtskab med hendes første bud på sund og varieret hverdagskost til hele familien. I bogen får du opskrifter til små og store retter til alle dagens måltider. Få masser af inspiration til nærende morgenmad. Bliv mester i madpakker og glem alt om kedelige, flade rugbrødsmadder til frokost. Og hold blodsukkeret oppe med de helt rigtige mellemmåltider. Sidst men ikke mindst, giver Anne dig en række lækre bud på middagsmaden - som altid med rødder i det gode danske køkken med inspiration fra den store vide madverden. Bogen indeholder: Over 200 gode opskrifter på morgenmad, frokost- og middagsretter samt mellemmåltider Morgenmad med og uden protein og gluten - alt efter præference Sunde frokost- og middagsretter med kød, fjerkræ, fisk og masser af grønt Mættende grønne retter til vegetariske dage Lette opskrifter, der er til at finde ud af, lavet med gode råvarer der er til at skaffe Opskrifter, der passer til en travl hverdag, men også til forkælelse Forslag til at udnytte de gode rester og undgå madspild Om forfatteren Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok med eget firma, AnneMad Aps, der beskæftiger sig med tv-produktion, produktudvikling, foredragsvirksomhed mv. Anne er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært har lavet AnneMad og sammen med journalist Anders Agger bl.a. har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller, danske øer og det gamle Danmark Anne er desuden og ikke mindst forfatter til en lang række kogebøger, herunder “Annes syltebog”, “Politikens bog om tapas”, “Det gode køkken – sund mad mod kræft”, “AnneMad”, “AnneMad med mere”, “Annes julekalender”, “Annes spisekammer”, “Sunde salater”, “Sunde grønne retter” og “Grill & Grønt” - alle fra Politikens Forlag.