Helt uden gluten Det behøver ikke at være svært selv at bage brød og kager, som er helt fri for gluten. Denne bog er for alle, der har valgt at spise glutenfrit. Stadig flere vælger at udelade gluten fra deres kost. Det giver udfordringer, for hvad gør man så? Man kan sagtens bage noget selv af høj kvalitet, som hele familien har lyst til at spise. Om bogen Denne bog hjælper dig godt i gang med at bage lækre brød og kager uden gluten – uden at gå på kompromis med hverken smag eller struktur. Det er de to forfatteres ønske og ambition at understrege, at dét at leve glutenfrit ikke behøver at være et fravalg, men derimod et tilvalg af både af nye og spændende ingredienser og smage. I bogen er der både klassiske og nye opskrifter på alt fra lækre morgenstykker til forskellige brød, pizzaer og tærter samt et stort udvalg af opskrifter til den søde tand – kager der smager, om det så er de små kager, muffins og cookies, der frister, eller de store skærekager. Desuden deler de to bagedamer også gladeligt ud af deres mange erfaringer med glutenfri bagning og kommer med masser af gode råd, praktiske vejledninger, teknikker og tips undervejs, så dejen hæver, som den skal, og er nem at ælte - så brødet i sidste ende får både struktur, sprødhed og en god krumme. Og så bageglæden er helt i top. Om forfatterne Kathrine Rosamunde Virring og Mette Marie Viscor driver sammen Det glutenfri bageatelier , som er et lille glutenfri økobageri beliggende i en nedlagt stationsbygning på Fredensborg Station. De har rigtig mange faste kunder, ikke bare fra det lokale miljø, men også dem, der gerne tager turen for at købe deres brød og kager. Desuden har de mange følgere på Facebook, hvor de også jævnligt afholder deres populære workshops og kurser.