Helen og Holms familiemad “Helen og Holms familiemad” er en bog med fokus på, hvordan man inddrager børnene, når der skal laves mad til hele familien. Bogens opskrifter er designet med tanke på barnets evner i køkkenet og med hensyntagen til barnets smagsløg i alderen 1 til 6 år. At inddrage børn i madlavningen er helt afgørende for sunde madvaner resten af livet. Det giver barnet et sundt forhold til og en naturlig interesse for mad og dermed også en naturlig lyst til at spise – det forebygger kræsenhed. Og så giver det et ægte samvær mellem børn og forældre. Kombinationen af Helen Lyng Hansens viden og Claus Holms opskrifter er en familiekogebog udover det sædvanlige. Om forfatterne Helen Lyng Hansen er med sin populære hjemmeside netsundhedsplejerske.dk en daglig hjælp og sparringspartner for børnefamilier landet over, og de utallige spørgsmål om børn, mad og madlavning gav hende idéen til en helt særlig kogebog. Ikke bare en børnekogebog med sjove retter og spas i køkkenet, men en kogebog til hele familien om, hvordan man får de yngste børn med i køkkenet og tilbereder mad, som er til hele familien. Claus Holm er kendt landet rundt for sin umiddelbare tilgang til madlavning og sin ligefremme og ærlige facon, som er det, der har gjort ham til en fast del af TV2s Go’-programmer gennem mange år. Claus Holm står bag alle bogens opskrifter, som er blevet til i et nært samarbejde med Helen Lyng Hansen, der ved, hvad børn må spise og ikke spise på et givent alderstrin, hvad de kan bidrage med undervejs i madlavningen, hvilke sanser, de får stimuleret og meget mere.