Håndbryggerens håndbog Bogen der hjælper dig, når hjemmebrygningen driller. Kvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikles i nye retninger. Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllen brygges i små portioner af høj kvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet. Din guide til succesfuld hjemmebryg Og det er nemt at brygge egne øl – eller hvad? Gær, vand og korn blandes og fermenterer, og så har du en lækker øl? Ikke helt. Der er meget at vide og mange faldgruber på vejen, før du kan nyde din helt egen hjemmebryg; men bare rolig, “Håndbryggerens håndbog” guider dig sikkert igennem processen. Med 100 løsninger på 100 problemer fra start til slut i ølbrygningen, så kan det næsten ikke gå galt, når man har “Håndbryggerens håndbog” ved sin side. Med svar og løsninger på spørgsmål helt fra ”Jeg ved ikke, hvordan man brygger øl” til ”Min øl smager af soya”, så er der næsten garanteret succes i hjemmelaboratoriet hver gang. Og så er det ellers bare med at læne sig tilbage og nyde den skummende, afkølede frugt af sit hårde (men sjove) arbejde.