Håndbryg Hylderne i supermarkederne og på værtshusene bugner af øl, men hvorfor ikke prøve kræfter med at fremstille din egen? I “Håndbryg” giver nogle af verdens bedste, mest banebrydende mikrobryggerier dig lov til at smugkigge i deres opskriftbog, så du selv kan prøve at fremstille deres mest velsmagende øl. Omkring 50 bryggerier verden over har doneret en opskrift, så hjemmebryggeren kan få en unik, nyttig og teknisk nøjagtig bog til rådighed. Der er opskrifter fra Mikkeller, BrewDog, Brooklyn, Anchor og mange flere! Om bogen Bogen giver dig en solid introduktion til alle de ting, du har brug for at vide, hvis du selv vil i gang med at brygge, herunder en ordliste over forskellige fagudtryk samt de tips og teknikker, du skal bruge for at fremstille den bedst mulige hjemmebryg. Om forfatteren Forfatteren Euan Ferguson er den førende baranmelder for Time Out London og har medvirket til en lang række bøger om Londons bedste barer og spisesteder. Før karrieren som skribent drev Euan en bar i Edinburgh, og hans erfaring inden for alle fagets områder gør ham til en ekspert udi Londons barer og pubs.