Ha’ det for vildt “Ha’ det for vildt” er efterfølgeren til Gordons debutbog “Et liv i fisk”. Denne gang handler det ikke kun om lystfiskeri og mad, men også om hans nyfundne passion: jagt og vildt. Efter kun to år med jagttegn er Gordon blevet suget ind i en verden, fuld af nye oplevelser, perspektiver og råvarer. Men uanset om det er er jagt eller fiskeri, så handler det stadig om store naturoplevelser og om at få så meget som muligt ud af livet og bare ha’ det for vildt. Columbus Leths fantastiske fotos fanger på bedste vis stemningen på de mange vilde jagt- og fiskeeventyr, uanset om de foregår i vand til livet i fjorden, et krageskur i grisefolden eller på toppen af et færøsk fjeld. Og uanset om det er action, adrenalin og drama, eller om det er på listetå i skovens dybe stille ro. Bogen er proppet med spændende opskrifter på fisk og vildt fra Gordon, men også fra hans fiske- og jagtkammerater, bl.a. michelinkokken Christian Puglisi og smørrebrødsguruen Adam Aaman. Om forfatteren Gordon P. Henriksen, (f. 1978) er lystfisker, radio- og tv-vært, journalist, rejseleder og foredragsholder – og en habil kok. Han lever og ånder for lystfiskeri og natur – og nu også jagt. Han har en BA i Human Ecology fra USA og er cand.com. fra RUC med speciale i miljøbiologi og kommunikation. Han har tidligere skrevet “Et liv i fisk” (2020).