Grundbogen til Thermomix Her er grundbogen til Thermomix, køkkenmaskinen der afløser alle dine andremaskiner. Med Thermomix kan du hakke, blende, ælte, røre, piske og styre temperaturen samtidig. Det gør det til en leg at lave de ægte saucer, de luftigste vand-bakkelser og den glatteste puré. Derudover kan du dampe, fermentere og sous vide. Grundbogen viser dig vejen. I bogen finder du lækre retter som for eksempel: • Dampet bao med saftig and • Hjemmelavet pasta med sommerlig tomatsovs • Perfekt sprødbagte scones med klassisk tilbehør • Din egen cremede, fedtfattige drikkeyoghurt med jordbærsmag Vil du lave mad som en MasterChef og fremtrylle en kraftig jomfruhummerbisque til forret, en perfekt tilberedt torsk til hovedret og en dirrende fløderand til dessert, så viser denne bog dig vejen. Peter Friehling har udgivet flere bøger om sous vide og er en kapacitet indenfor moderne, kreativ madlavning.