Grill Sådan bliver du grillmester! Dette er den uundværlige bibel for alle grillelskere. Udover 100 opskrifter på lækre og fristende grillretter får du en grundig gennemgang af optænding, grillkul, røgning og valg af grill. Desuden er der fyldige afsnit om marinader, krydderi- blandinger, glaze og andre gode saucer. Bogens opskrifter er inddelt efter grundmetoderne: GRILL — kraftig og direkte varme til grillspid, bøffer og andre finere udskæringer. BARBECUE — moderat og indirekte varme til bl.a. kylling, spareribs og store kødstykker, plus vaskeægte amerikansk røggrillning. Om forfatteren Mesterkokken og forfatteren Jonas Borssén brænder for grill. Bogen nyder godt af hans specialviden om bl.a. kød, chili, cajun- og kreolerkøkkenet. Han har skrevet flere prisbelønnede kogebøger, og det svenske Gastronomiske Akademi har belønnet ham for hans virke som kok og forfatter.