Raclette & fondue fra Gastroback Gæstemiddagen bliver noget helt særligt omkring en raclette eller fondue. Maden tilberedes i fællesskab ved bordet, og alle kan lave det, de har lyst til. 1,5 liter fonduepotte 9 raclettepander Aftagelig grillplade Lad det stege, grille og simre Med Gastrobacks kombinerede raclette og fondue kan I på én gang tilberede en æggekage i raclettepanden, stege et grøntsagsspyd på grillpladen og koge kødstykker i bouillon i fonduepotten. Funktionerne kan naturligvis også bruges hver for sig. Temperaturen reguleres separat og kan ses på LCD-displayet. Raclette fra 150-280°C og fondue fra 40-180°C. Rengøringen er ligetil, da både grillplade, raclettepander og fonduepotte kan komme i opvaskemaskinen. Sættet indeholder: - Fonduepotte i rustfrit stål med låg - Grillplade med nonstick-belægning - 9 pander med nonstick-belægning - 9 spatler - 9 fonduegafler