Fermentering Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken. I “Fermentering” finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter. Vi guider dig i gang med den klassiske sauerkraut, den spicy koreanske kimchi og den læskende te-drik kombucha. Vi videreudvikler på klassikerne og opdaterer dem til velsmagende vidundere, der giver helt nye smagsdimensioner i dit køkken. Bliv klog på kraut, kimchi og kombucha, lad dig inspirere af de urgamle konserveringsmetoder og find ind til din indre fermentør, mens du masserer en kraut, fylder hylderne i dit fadebur og lader tiden arbejde for dig og de fermenterede sager. Resultatet er både livgivende, styrkende og smagseksplosivt. Om forfatterne Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne.com, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger. Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf, opskriftsudvikler og kvinden bag den populære blog thefoodclub.dk. Shane Peterson er fermentør, selvforsyningsentusiast, naturelsker og bor i Santa Cruz, Californien.