Forskærerkniv fra Endeavour Meat er 20 cm lang og har et slankt blad, så du nemt kan udskære råt eller tilberedt kød. Skabt af professionelle kokke Bladets hårdhed: 59-60 HRC Imponerende skarphed og styrke Skarpe og holdbare køkkenknive De professionelle køkkenknive i Endeavour-serien er fremstillet af Damaskus stål. Knivbladets skærende midte er omgivet af 33 lag smukt sammensmedet stål på hver side. Denne fremstilling giver Endeavour-knivene deres karakteristiske udseende, og gør dem ekstremt skarpe og holdbare. Designet af Kirk+Maarbjerg Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, som begge er kendte navne inden for dansk gastronomi, er skaberne af Endeavour-serien. De tegner, tester og udvikler alle produkterne selv. Deres mission er at skabe køkkenredskaber, som opfylder deres behov som professionelle kokke. Derudover lægger de stor vægt på, at redskaberne er skabt med forståelse og respekt for de tilgængelige ressourcer, og at de ikke er en unødig belastning for miljøet. Du støtter Læger uden Grænser Ved køb af denne Endeavour kniv støtter du Læger uden Grænser med 10 kr. Du har altså mulighed for at gøre noget godt for andre, imens du gør noget godt for dig selv.