Dhaba Walla Dhaba Walla er de små madboder og spisehuse, du finder over alt i Indien - og på danske Safis restaunenter og madsteder i Danmark. I denne bog inviterer han os på 100 uimodståelige og klassiske retter fra det indiske køkken. Der er både opskrifter på populære retter som butterchicken, dhal og lammecurry og en række mindre kendte retter, der ikke desto mindre fortjener samme stjernestatus, fx de sprøde fiske-pakora, krydret chapli oksekebab og de mange intense og fyldige grøntsagsretter, som Indien også er kendt for. Bogen er inddelt i: TILBEHØR brød, chutneys, dips og saucer. STREET FOOD små retter som fx pakora, samosa, panipuri, indisk veggi slider og diverse tandoori-kebabs. CURRIES som dybest set er retter tilberedt i sauce, og her finder du bl.a. den populære lammecurry, butterchicken, dhal, palak paneer, khemme alo. TIKKA er retter tilberedt i ovn eller grill, fx den klassiske chicken tikka og sheekh tikka. RISRETTER ris og rismel er vigtige ingredienser i det indiske køkken, og i dette afsnit af bogen får du opskrifter på ris, der har fået et godt skud krydderier eller en sauce, som giver en helt anden form for tilbehør, end vi er vandt til. Her er også rismelspandekager med fyld og andre smagfulde risretter. HALWAI Det søde indiske køkken, hvor der er tilsat godt med frugt og nødder i fx kolde isdesserter og bagværk.