Det fermenterede køkken Glæden ved det fermenterede starter med alt det liv, der opstår i glas og krukker, når de bobler og gærer på hylder og borde. Når du har fermenteret et flot batteri af grøntsager og safter, kan du til enhver tid lave et måltid med fuld styrke og smagfulde overraskelser. I “Det fermenterede køkken” får du over 50 opskrifter på fermenteringer og ikke mindst udsøgte madopskrifter, hvori det fermenterede er tilsat. Prøv eksempelvis sprøde kimchipandekager, chili sin carne med chilimash, bibimbap med friske grøntsager, spejlæg og mul-kimchi, plante-hotdogs med agurkesalat, kombuchasennep og tomatketchup eller pommes frites med bearnaisesauce. De fermenterede sager tilføjer en ubestemmelig velsmag, der breder sig i munden, og som gør måltiderne mindeværdige. Det er unikke smagsnuancer, som kun kan skabes i netop dit køkken, med dine hænder og i dine fermenteringsglas. Det er det fermenterede køkkens magi!