Citron Kogebogen “Citron” er en hyldest til citronen i både det søde og salte køkken. Vi bruger citroner i stort set alt på Garden of lemons, for citronen skaber dybde, kompleksitet og en perfekt smagsbalance mellem sødt, salt og surt i enhver opskrift. Skallen, saften og pulpen af frugten skaber mirakler på et øjeblik. Bogen indeholder 60 inspirerende opskrifter, der alle er enkle at gå til. De udspringer fra køkkenet på refugiet Garden of lemons i Andalusien, som ligger midt i en gammel citron- og olivenlund. Stedet er en oase syd for Granada med citrustræer, ældgamle oliventræer, duftende blomster og roser og en køkken- og frugthave, der forsyner køkkenet året rundt. Bogen hylder det grønne køkken og krydderurterne, som høstes i favnfulde og bruges i overflod sammen med citroner og krydderier fra verdenskøkkenet. Oplev, hvordan gulerodens sødme karamelliserer med citronsaft og kanel i ovnen, serveret sammen med en tahindressing, yoghurt og citron. Eller kartofler bagt i bouillon med citronskal og laurbær - en helt enkel og aromatisk øjenåbner. Du får opskrifter til friske og fortryllende limonader, og inspiration til en stribe af de skønneste desserter og kager som citrontærte, brownies med hvid chokolade, citron og mandler og den skønneste citronskum. Til spisekammeret citronmarmelader, lemoncurd og pickles. Maden i bogen er uformel og sund og vi giver mange eksempler på, hvordan enkle og kontrasterende retter sættes sammen og udgør et moderne måltid, der fryder øje, næse og gane. Bogens opskrifter er en oplagt inspiration til brunch, frokoster, middage - og de helt spontane lejligheder, når den lille sult melder sig. En kogebog mættet af farve, smage og dufte som taget ud af eventyrene i tusind og én nat.