Chokoladehåndbogen Chokolade er en klassiker i det søde køkken. De seneste år er interessen for chokolade eksploderet og har for alvor indtaget de private køkkener. Men chokolade har ry for at være svært at mestre. Denne bog hjælper læseren til at få styr på teknikkerne. “Chokoladehåndbogen” er den første danske bog, som går i dybden med chokoladens grundprincipper ved at forklare baggrunden for teknikkerne og deres fordele og ulemper. Bogen holder læseren i hånden hele vejen og hjælper med at løse udfordringer og finde de metoder, der passer til læserens behov, udstyr og tempo. Bogen er inddelt i fire sværhedsgrader, der hjælper såvel begyndere som øvede med at forstå og mestre nye teknikker. Den udfordrer med spændende smagssammensætninger og designs på tværs af fyldt chokolade, flødeboller og dekorationer med mere end 100 teknikker og opskrifter – til utallige kreative timer for alle, der finder glæde i chokoladekunsten. Belønningen er stor, når man får skabt smuk, blank chokolade med det helt rigtige knæk og fantastisk smag!