Manuel knivsliber fra Chef’s Choice Når der skal trylles i køkkenet, er en skarp kniv helt essentielt. Hvis du er typen, der har køkkenudstyret i orden, og knivsamlingen består af både vestlige og asiatiske knive, er knivsliberen her ideel til at holde grejet top-tunet. Manuel med 2 slibetrin Til både vestlige og asiatiske knive God til fileteringsknive Knivsliberen er til kokke på alle niveauer, der sætter pris på god kvalitet, og den kan anvendes til både almindelig vedligeholdelse og til den mere udførlige slibning. Skiverne i sliberen er affjedrede, så du ikke kommer til at skade dine knive ved at slibe for meget eller skævt. Tre slidser, to trin Maskinen har tre ridser, hvoraf de to første har samme funktion til hhv. vestlige og asiatiske knive. Trin 1 danner den rette vinkel på kniven (15° på asiatiske knive, 20° på vestlige). Trin 2 finsliber og polerer æggen, så den bliver ultra-skarp og holdbar. Denne slids bruges også til takkede knive. Diamanter varer for evigt Det unikke ved knivslibere fra Chef’s Choice er de diamantbelagte slibesten. Diamant er det hårdeste kendte materiale og kan ikke blive varmt, og det bevarer derfor formen ved brug og ødelægges aldrig. Dette beskytter kniven og skaber et optimalt resultat. Model #4633 er den manuelle udgave af model #1520.