Vakuumpakker fra Caso Med Caso VC300 får du en praktisk og stærk vakuummaskine, der gør det simpelt at vakuumere kød, fisk, frugt, grøntsager mv. til opbevaring i køleskab og fryser eller til marinering og tilberedning ved sous vide. God til marinering og vakuumopbevaring Betjeningspanel med 5 funktioner Inkl. 2 ruller folie til vakuumering Marinér og forlæng holdbarheden på fødevarer Under vakuum øges holdbarheden på fødevaren betragteligt, og du kan dermed mindske madspild i hverdagen ved at opdele og vakuumpakke store portioner fødevarer. Herved kan du stadig spare penge ved at købe store portioner i supermarkedet, men samtidig have en chance for at nå at bruge de lækre madvarer. En vakuumpakker gør det desuden lettere og hurtigere at marinere kød og fisk, da vakuum-funktionen åbner porerne i kødet, og effektiviserer marineringen. Brugervenligt betjeningspanel Betjeningspanelet er nemt at bruge ved hjælp af følgende knapper: - svejse/vakuum - kun svejse - puls vakuum (velegnet til trykfølsomme fødevarer) - variabel svejsetid (velegnet til fugtige og tørre fødevarer) - stop Du kan følge dig ganske tryg, når du anvender vakuumpakkeren. Den har nemlig temperaturkontrol, som sikrer, at maskinen ikke lider overlast. Poser og ruller til vakuumpakning Vakuumpakkerens integrerede svejsetråd kan svejse poser og ruller op til 30 cm bredde, uanset længde. Maskinen har et udtageligt vakuumkammer, og der medfølger 1 vakuumslange til eksterne vakuumbeholdere, 2 folieruller, samt en foliebox til opbevaring af folierulle, som trækkes ud i den ønskede længde og skæres til via den integrerede folieskærer. Maskinen rengøres nemt med en fugtig klud. Det er vigtigt at begge pakninger er helt tørre inden maskinen igen anvendes, og at maskinen altid efterlades åben, da dette ellers kan ødelægge pakningerne.