Vakuumpakker fra Caso Undgå madspild, forøg fødevarernes holdbarhed, mariner et lækkert stykke kød eller gør klar til tilberedning i sous vide - der er mange muligheder med denne smarte vakuummaskine fra Caso. Nem marinering og opbevaring af fødevarer Brugervenligt betjeningspanel Inkl. startpakke med 10 poser Hold dine fødevarer friske længere Du kan nemt vakuumpakke både kød, fisk, frugt og grøntsager med denne smarte maskine, og opnå længere holdbarhed, så du derved undgår madspild. Maskinen er særligt velegnet til at marinere kød og fisk, da vakuumfunktionen åbner porerne i kødet, hvormed marineringen går hurtigere. Herefter er det nemt at tilberede kødet ved sous vide. Kraftig maskine med nem anvendelse Maskinens betjeningspanel er nemt at bruge, og det har 3 knapper: 1) svejse, 2) vakuum & svejse og 3) stop. Den tredje knap gør det muligt manuelt at stoppe vakuumeringen og gå direkte til svejsefunktionen, hvis der pakkes trykfølsomme fødevarer. Vakuumpakkeren yder en pumpevolumen på op til 9 l/min, ved max vakuum -0.8 bar. Den gedigne maskine har desuden elektronisk temperaturkontrol, som sikrer at maskinen ikke lider overlast. Ruller og poser til vakuumpakning Maskinens integrerede svejsetråd kan svejse poser og ruller op til 30 cm bredde, uanset hvor lange de er. Der medfølger 10 poser på 20 x 30 cm. Vakuummaskinen kan nemt rengøres med en fugtig klud. Husk blot at begge pakninger skal være helt tørre inden maskinen igen anvendes. Efterlad desuden altid maskinen åben, da dette ellers kan ødelægge pakningerne.