Bogen om øl Sandsynligheden for, at der bor en dygtig brygmester i din krop er stor. Vi anede ikke, at det var sådan, da vi begyndte at brygge øl i 2013, men vi har nærmest ikke lavet andet siden da. I begyndelsen anede vi ikke, hvad vi lavede, men den naive glæde ved at lykkes med at brygge et glas øl, som er blevet rigtig godt, den er ligeså stærk som første gang, vi forsøgte os. Den her bog viser dig, hvordan du selv kan brygge øl med karakter. Øl med klassisk stil, men også øl der udfordrer, vækker interesse eller provokerer. Præcis ligesom vi selv gør. Opskrifter på snacks og lækre retter Bogen indeholder også en stribe lækre retter og snacks, der passer perfekt til din hjemmebryggede øl. Hvad med en confit de canard sandwich parret med en biérede garde efterfulgt af en chokoladetærte glaseret med imperial stout? Kinesiske fermenterede pickles med en sur øl eller en cocktail shaked med pilsner, oloroso-sherry og hvid grapefrugt. Øl passer altid til, som vi plejer at sige.