Annes søde syltebog “Annes søde syltebog” giver en masse grundopskrifter på syltning af de mest almindelige danske frugter og bær både de traditionelle samt nye inspirerende og lækre sammensætninger. Her er dejlige opskrifter på marmelade, syltetøj og gelé, saft, sirup og meget mere. Bogen indeholder også afsnit om konservering, hygiejne, opbevaring og redskaber til syltning. Anne Hjernøe, tv-vært på bl.a. udsendelserne Frilandshaven og AnneMad på DR2, giver i denne udgave lækre opskrifter på rosenblomstsirup, mangosyltetøj med lime og citrongræs og hyldeblomstsky mm. Syltning er en fantastisk måde at forlænge årstiderne på. Sommerens bær og frugter på glas, giver fornemmelse af solen og varmen helt hen i vinterhalvåret. Jordbærmarmeladen, et iskoldt glas hindbærsaft eller en varm hyldebærtoddy, bringer minder med sig om de varme sommerdage, hvor man plukkede de modne bær. Og så er det en rar fornemmelse at vide, hvad marmeladen og saften indeholder. Velbekomme!