Seneste indlæg

Hårtransplantation kontra byggeri
  • 11 Oct, 2023

Selvom det måske ikke virker indlysende ved første øjekast, kan man faktisk drage interessante sammenligninger mellem to tilsyneladende forskellige ting: hårtransplantation og byggeri. På overfladen synes disse to emner at have meget lidt til fælles, men hvis vi dykker ned i dem, vil vi opdage nogle bemærkelsesværdige ligheder. Hvad betyder hårtransplantation?Lad os først undersøge, hvad hårtransplantation er, og hvordan det kan forstås som et byggeprojekt. Hårtransplantation er en medicinsk procedure, der indebærer flytning af hårsække fra et område af kroppen til et andet, normalt fra en tættere hårbærende del af hovedbunden til et område med skaldethed eller tyndt hår.

Havemøbler
  • 09 Jun, 2022

Havemøbler til din sommerSommerens lune, lyse aftner er noget danskere glæder sig til det meste af året. Få derfor mest muligt ud af din have om sommeren ved at investere i lækre havemøbler. Din terrasse vil indbyde til hygge og afslapning i skyggen og invitere til timevis af grill-hygge. Om end du er til stemning som en fransk gårdhave, glamourøse materialer eller vil genskabe mormors kolonihavehus, finder du havemøbler på tilbud hos os.

Byggeplader
  • 15 Mar, 2022

Byggeplader til dit gør-det-selv-projektByggeplader er et grundlæggende element i mange gør-det-selv-projekter, og du vil med stor sandsynlighed få brug for disse i dit næste byggeprojekt. Udvalget af plader er uendeligt stort, og de har alle forskellige anvendelsesområder. Du finder f.eks. byggeplader til vådrum, akrylplader til lysindfald og plader, som giver god akustik i store rum. Gipsplader er passende, når der skal laves nye vægge, eller hvis loftet skal beklædes, mens spånplader fungerer ideelt som et stabilt gulvunderlag.

Byg billigt - hvordan bygger man billigt?
  • 05 Dec, 2021

I Danmark har vi en stolt gør-det-selv-tradition. Både fordi der er ære og stolthed over at være sin egen byggeherre eller -kvinde. Udsigten til skyhøje timelønninger til professionelle håndværkere og overpris på materialer er absolut heller ikke uden betydning. Det er fristende at klare det selv. De fleste, der har kastet sig ud i gør-det-selv-projekter, har dog måtte erkende, at det sagtens kan blive en dyr affære, hvis man ikke er bevidst om, hvor man finder sine materialer til den lavest mulige pris.

Hvad koster en renovering af badeværelse?
  • 18 Oct, 2021

Renovering af badeværelse kan virke som en overvældende opgave at kaste sig over, og man kan måske være tilbøjelig til at tænke, at der må professionelle til at ordne projektet. Generelt ligger prisen mellem 10.000-15.000 kr. per kvadratmeter for renovation af badeværelse med nye rør, nyt toilet eller håndvask, VVS, nye klinker mv., og dertil skal man lægge håndværkernes timeløn. Uanset om du vælger professionel hjælp eller vil klare det hele selv, er der smutveje til at spare penge på projektet: Der er milevid forskel på, hvad du kan ende med at betale for dit byggemateriale og det er vigtigt at være bevidst og opsøgende angående dette.