Byggeplader

  • 15 Mar, 2022

Byggeplader til dit gør-det-selv-projekt

Byggeplader er et grundlæggende element i mange gør-det-selv-projekter, og du vil med stor sandsynlighed få brug for disse i dit næste byggeprojekt. Udvalget af plader er uendeligt stort, og de har alle forskellige anvendelsesområder. Du finder f.eks. byggeplader til vådrum, akrylplader til lysindfald og plader, som giver god akustik i store rum. Gipsplader er passende, når der skal laves nye vægge, eller hvis loftet skal beklædes, mens spånplader fungerer ideelt som et stabilt gulvunderlag. Til et mindre hobbyprojekt som fx nye hylder eller et enkelt skrivebord er MDF-plader det helt rigtige materialevalg, da det er rengøringsvenligt og ikke for tungt.

Det er ikke uvæsentligt at tænke på sammenhæng mellem kvalitet og pris, når du vælger byggemateriale og prisen på samme materiale kan variere meget alt efter, hvor du søger.

Byggeplader i alverdens afskygninger

Byggeplader har som nævnt et utal af anvendelsesmuligheder, men en af de mest velkendte er beklædningsplade, som er den yderste træbeklædning af vægge inde. Til dette formål bruges ofte spånplader og masonitplader som alternativ til de mere porøse gipsplader.

Byggeplader findes dog ikke kun i træ, men fås lige fra den billige krydsfiner til slidstærke russiske støbeplader. Endvidere finder du byggeplader i materialer som akryl, fibercement og metal. Uanset hvilken type byggeplade du har brug for til dit gør-det-selv-projekt, kan du med garanti finde det til Danmarks laveste pris her på husetnordicnature.dk.

Alverdens anvendelsesmuligheder af byggeplader

Du behøver ikke være byggemester for at have brug for byggeplader. Hvis du ønsker at give dit badeværelse en overhaling, kan du bruge formalede byggeplader til vådrum som erstatning for de mørke 60'er-fliser. Går du med tanker om at bygge havemøbler i præcis de mål, der passer til din altan, er MDF-plader både lette at arbejde med og moderne at bruge "nøgne" med en overlak.

I vores sortiment finder du med sikkerhed samtlige materialer, du behøver, og du bestiller i de mængder og mål, som passer til netop dit projekt. Vi gør det værd for dig at "gøre det selv", for hos os du finder du markedets billigste priser. Ovenikøbet får du pladerne leveret til dit hjem og behøver ikke spekulere på lån af trailer.